Aanbouw, Verbouw & Renovatie

Aanbouw, Verbouw & Renovatie

Aanbouw

Wilt u een ruimer huis zonder te verhuizen? Bijvoorbeeld een erker of extra kamer? Of u nou een volledig plan heeft of niet weet hoe u deze extra ruimte kunt creëeren, bij Aypen bent u aan het goede adres. Door onze jarenlange ervaring, van kleine klus tot aannemerswerk, hebben wij creatieve oplossingen voor al uw wensen.
Op de Referentie-pagina vindt u foto’s van enkele aanbouwen die door ons verricht zijn. Uiteraard zijn de mogelijkheden oneindig en elke wens uniek, neem gerust vrijblijvend contact met ons op om deze te bespreken.

Verbouw & Renovatie

Verhuizen of een aanbouw is niet altijd nodig om toch het gevoel te krijgen van een nieuw huis. Wilt u bijvoorbeeld de indeling van uw huis veranderen of oude bouw laten vervangen door moderne kwaliteit? Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden welke uw huis u te bieden heeft. Daarbij besteden wij uiteraard speciale aandacht aan de bestaande karakteristieken. Hier zullen wij de materialen zorgvuldig op aanpassen. Wij kiezen hierbij altijd voor kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid; dat is waar Aypen voor staat.
Op de Referentie-pagina vindt u foto’s van enkele verbouwingen die door ons verricht zijn. Neem vrijblijvend contact met ons op om uw wensen te bespreken.