Kozijnen

Kozijnen

Aypen levert kunststof kozijnen die voldoen aan de moderne technieken met de uitstraling die past bij uw huis. Kiest u voor kunststof kozijnen dan kiest u voor onderhoudsarme, energiebesparende, geluidswerende, inbraakwerende, duurzame en milieuvriendelijke kozijnen.
Onderhoudsarm: nooit meer verven of lakken; minder beschadigingen en minder aantrek van vuil, zorgen ervoor dat afnemen met een vochtige doek voldoende is!
Energiebesparend: met de isolerende kozijnen en glazen bespaart u aanzienlijk op uw stook- en koelingskosten.
Geluidswerend: de geluidsisolerende beglazing zorgen voor minder geluidsoverlast.
Inbraakwerend: veiligheidsbeslag minimaliseert de kans op een een inbraak.
Duurzaam en Milieuvriendelijk: naast de lange levensduur van kunststof kozijnen, zorgen de hoge isolatiewaarden voor lagere CO2 uitstoot en is er veel aandacht voor het gebruik van duurzame grondstoffen en recycling.

Wij leveren kunststof kozijnen in alle soorten en maten. Zo heeft u onder andere de keuze uit verschillende oppervlakken: gladde, gesatineerd of houtstructuur. Deze laatste is nagenoeg niet van hout te onderscheiden. Naast de vele mogelijke vormen van de kozijnen is er al even veel keus in openingsmogelijkheden. Draaien, kiepen, zomer- en winterstand, kierstand; de mogelijkheden zijn ongekend.

Wilt u direct zien hoeveel nieuwe kozijnen u zullen gaan kosten, maak dan gebruik van onderstaande berekenhulp. De hieruit voortkomende resultaten kunt u eenvoudig naar ons versturen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te informeren over de levering en/of plaatsing.

Voor een uitgebreid advies staan wij u graag persoonlijk te woord in onze showroom…

<a data-pin-do=”embedBoard” data-pin-lang=”nl” data-pin-board-width=”940” data-pin-scale-height=”600” data-pin-scale-width=”80” href=”https://nl.pinterest.com/aypenbv/kozijnen/”></a>